Kaló Pinot Noir 2009: Erőteljes pinceszaggal nyit. Szerencsére egész jól kiszellőzik. Vakon is felismerhető Kalós, késeis, jelleg, hosszú utóíz. 6p
Hagymási Kadarka 2011: Kicsit zöldes ízvilág ellenére az alkoholhangsúly mégis jelentős. 4p
Dániel Chef 2006: Klór, zöld és piros paprika, nem túl nagy test, de egész jól összeáll a kép. 5p
Vesztergombi Cabernet Franc 2011: Szilvás, ásványos, grafitos, kicsi zöldesség mellett túlérett is. Most ez a vonal nem jön be nekem, úgy látszik. 4p
Mészáros Pál Latino 2011: Grafit, szép gyümölcsök, egyensúlyos, hosszú, hordós égetett íz illat még eléggé ráül. 7p
Liszkay cuveé 2008: Kicsit zöldes, poros, de legnagyobb baja a túlzottan populárisra hangoltság. 5,p
Vylyan Pinot 2006: Tejcsoki, eper, palackbuké. A korty közepe picit lyukas, egyébként kiváló, szépen beérett bor. 7p
Vylyan Duennium 2006: Nagyboros, szép egyensúlyú bor remekül beépült hordóval, szép ásványos jegyekkel. 7,5'p